Einar Olsen

17198913_10154642923754081_552238188_nAustlending som har bodd i Suldal siden rett før sekelskiftet. Har siden 1999 drevet enkeltmannsforetaket MolsenHouse Productions (MHP), en leverandør og produsent av musikk- og mediarelaterte produkt.

Er utdannet cand. mag. fra Universitetet i Oslo, og diverse andre høyskoler, med fagene musikk, kristendom, historie og pedagogikk. Har tidligere virket som musiker (gitarist og korsanger) i hovedstaden. Samarbeidet med kjente/ukjente artister og utøvere gjennom hele 90-tallet. I senere år har naturlig nok indre Ryfylke vært nedslagsfeltet.

MHP står bak musikkvideoutgivelsene til Suldal Billag; Me kjøre’ buss og RiksvegRidder, som er å finne på YouTube. Har også laget produksjoner for Røde Kors, Sauda VGS og andre.

Står bak ideen og gjennomføringen av cd’en Blå tonar frå Suldal (2015) sammen med Terje Bråtveit – en jubileumsgave til alle innbyggerne i Suldal kommune.

Produsent og artist med flere utgivelser, sjekk Spotify/AppleMusic m.fl. under navnene: Einar Olsen, Ebbe Reinhardt, Jivid Gildrix og DJmolsenhouse.

Har medvirket i flere oppsetninger på scene, radio og TV.

I senere år har det blitt mye trubadurspilling, men også utvikling av konseptet; EKSTREM-ALLSANG. Sang og lek i fri utfoldelse, gjennomført underholdning og teambuilding som har blitt utøvd et hundretalls ganger ved reiselivsbedrifter i regionen. Gøy for alle, uansett alder!