Frank Abelseth

Frank driver i dag selskapet Vinnarskalle AS. Som tilbyr sine kunder og tjenester inn under strategi, konsept og kommunikasjon. Har tidligere bygd opp Norges største grafiske kjede og vært Norgesansvarlig for Prinfo Communication Group. Som i firmanavnet – det handler om å skape resultater – med felles overordna forståelse for hva rykte/omdømme bedriften vil ha!

Et rykte (omdømme) kan få leve sitt eget liv eller det kan styres. Etter dette foredraget tar du styringen!

Absolutt alle ansatte vil etter dette foredraget forstå hva det vil bety å representere et merke/logo. Det er den enkelte som er bedriften! Alle vil også forstå hvor mye et rett rykte kan påvirke både salg og prising.

Foredraget kan ta alt fra 1 til 2 timer, og kan leveres som standard eller skreddersydd.

00. Januar 2017
 1-2 timer