Inger Tårland Olsen

Inger Tårland Olsen er født og oppvokst i Sauda. Hun er grunder og daglig leder for Perlå helse og velvære i Sauda, og er levende opptatt av helse og velvære. Friheten til å være den mann er, og å nå sine mål. Hun har arbeidet som naturterapeut med behandling av babyer, eldre, syke, friske, og toppidrettsutøvere som vil prestere enda bedre, i snart 30 år.

Kåre Bjarte Bjelland

Kåre Bjarte Bjelland er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen med tilleggsutdanning fra universitetene i Bergen og Oslo og har mer enn 25 års erfaring fra industrien. Kåre Bjarte holder foredrag og mini-seminarer innenfor ulike områder, som for eksempel strategiarbeid, organisasjonsutvikling og innovasjon/nyskaping. Han har også holdt foredrag for oljeindustrien om omstilling, basert på smelteverket i Saudas 100-årige historie.

Espen Thompson

Espen Thompson har 9 års erfaring fra videregående skole som lærer, avdelingsleder og rektor. Han har flere års erfaring fra privat sektor som seniorkonsulent i det lokale teknologiselskapet INOSA AS. Espen har foredrag som handler om forbedring, utvikling og samarbeid i vid forstand.

Frank Abelseth

Frank driver i dag selskapet Vinnarskalle AS. Som tilbyr sine kunder og tjenester inn under strategi, konsept og kommunikasjon. Har tidligere bygd opp Norges største grafiske kjede og vært Norgesansvarlig for Prinfo Communication Group. Det handler om å skape resultater – med felles overordna forståelse for hva rykte/omdømme bedriften vil ha! Et rykte (omdømme) kan få leve sitt eget liv eller det kan styres. Etter dette foredraget tar du styringen!

Einar Olsen

Austlending som har bodd i Suldal siden rett før sekelskiftet. Har siden 1999 drevet enkeltmannsforetaket MolsenHouse Productions (MHP), en leverandør og produsent av musikk- og mediarelaterte produkt. I senere år har det blitt mye trubadurspilling, men også utvikling av konseptet; EKSTREM-ALLSANG. Sang og lek i fri utfoldelse, gjennomført underholdning og teambuilding som har blitt utøvd et hundretalls ganger ved reiselivsbedrifter i regionen. Gøy for alle, uansett alder!